3angels Hvem er vi ?

Faxe Adventistkirke er en kristen protestantisk frikirke tilknyttet Syvende Dags Adventistkirken i Danmark. Vi forkynder Jesus Kristus som frelser og inviterer alle til at være en del af det kristne fællesskab. Du behøver slet ikke at være med i fællesskabet, for at deltage på vore aktiviteter!  Ligesom andre kirker baserer vi vores tro på Bibelen, og derfor tror vi også, at Jesus Kristus er Gud, og at han døde for vores frelse. I Danmark har vi ca 2500 medlemmer og 44 menigheder (hvoraf den ene er på Færøerne), hvor vi mødes hver uge for at tilbede Gud og være sammen med hinanden. Du kan komme og gå som du ønsker i kirken, og vores ønske er at du vil finde nogle værdier du kan bruge i hverdagen. Du er altid velkommen til at besøge kirken eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvad tror vi på ?

Du er måske nysgerrig på vores tro, og vil gerne finde ud af hvad vi tror.

Her har vi samlet lidt omkring hvad vi tror på som adventister, hvor vi er anderledes end andre kriste, hvad vi har til fælles, og nogle af kernepunkterne der definerer os som Adventister.

SDAlogo

adventist.dk

Er Adventistkirkens officielle hjemmeside.

adra.dk

ADRA er Adventistkirkens verdensomspænde hjælpeorganisation.

kskolen.dk
Adventistkirkens bibelbrevskole

danskbogforlag.dk
Kirkens forlag med kristne bøger, fokus på kristentro, familie og sundhed.

hjaelpeaktion.dk
Adventistkirkens indsamling til nødlidte

vejlefjordskolen.dk
På Vejlefjordskolen bliver skole og kristne værdier kombineret. Skolen har både børnehave, grundskole, efterskole og gymnasium.