Vi er alle små planter i Vorherres havejw22

  • Jeg er født i Kristiansand i Norge i 1959, hvor jeg har taget uddannelse som Agronom og arbejdet både med planter og dyr. Men da det var mennesker min største interesse omhandlet, rejste jeg til England for at tage en teologisk uddannelse. Efter jeg så blev gift med en norsk pige, startet vi arbejdet som præstepar i Norge, lidt nord for Polarcirkelen. Her var frisk luft, fjelde og hav!
  • Vi rejste til Danmark for at optage arbejdet som præst i Køge, men en skilsmisse kom i vejen for min energi, og i 25 år har jeg nu drevet et EDB firma.
  • Da jeg i foråret 2015 blev spurgt om jeg ville genoptage arbejdet som præst, mente jeg i udgangspunktet at det nok ikke var noget for mig, men da min indre ildebrand for andre mennesker og Guds Rige aldrig rigtig blev slukket, accepterede jeg udfordringen. 
  • Efter at have spurgt min nuværende engelske hustru om opgaven, hvor både hun og vores datter bakket op om sagen, arbejder jeg nu i Faxe Adventistkirke hvor min grundtanke er at det enkelte menneske er en plante i Guds væksthus. At vande og pleje så du kan opleve og bevare en tro på en personlig Gud, ser jeg som min vigtigste opgave!
  • Jeg bor i Tappernøje med min hustru, har en hjemmeboende datter og to voksne sønner der begge arbejder i udlandet.