Tid til hvile

Du kender det sikkert. Hverdagene går ud i et med arbejde og familiens almindelige stressede hverdag, og når det så bliver weekend, skal man nå alt det, man ikke lige fik nået i hverdagene. man blæser bare derudaf uden at give os selv muligheden for en pause for både krop og sind.

Adventistkirken i Danmark inviterer dig nu til at stoppe op og ”prøve en ugentlig fridag”. Giv den en chance. Giv dig tid til hvile, nærvær og fællesskab.

- Vi har som kirke lavet en landsdækkende kampagne, hvor vi ønsker at sætte fokus på at inspirere og motivere til at prøve ”en ugentligt fridag”, lyder det fra formand for Adventistkirken i Danmark Thomas Müller. Derfor har vi også udgivet magasinet Sabbat og lavet websitet sabbat.dk for at give danskerne mere viden og inspiration til, hvad det gør for dig, at stoppe op og så at sige ”hive stikket”, siger han.

Den lokale adventistkirke, som ligger ved siden af plejecenteret Søndervang, på Rådhusvej 3, Faxe har valgt, at lave en række arrangementer, som man er velkommen til at deltage i.

9. september klokken 10.30 fortæller præst Jan Gunnar Wold om Hvilens betydning for din krop og dit sind.

15. september er det gratis goodiebags med Summerbird-chokolade, Perch te, saft fra Søbogaard og et Magasin.

23. september klokken 12.30 er der Hangout for hele familien i Egehytten.

7. oktober er der Høstgudstjeneste og frokost med Jan-Gunnar Wold.

- Vi synes at hviledagen er en kæmpe gave – en tid der giver plads til nærvær i familierne, stilletid, tid til at lade op og tid til at komme ud i naturen – dén gave vil vi gerne dele med andre, fortæller forstander for Adventistkirken i Faxe, Lars Kjeldal.